ViaModa - divat & trend online
  FŐOLDAL » KATALÓGUS » Adatvédelmi tájékoztató SZEMÉLYES BEÁLLÍTÁSOK  |  KOSÁR  |  PÉNZTÁR   | RSS viamoda.hu rss   
KERESÉS
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ


A www.viamoda.hu-t működtető Universal Controll Kft., mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért!

A webáruház legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. Amennyiben Ön csak látogatóként, érdeklődőként nézi meg oldalunkat, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk Önről. Böngészéskor anonim információkat gyűjtünk arról, hogy a látogatók mely oldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Az adatok segítséget nyújtanak számunkra oldalunk üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, a zökkenőmentes működés fenntartásához.

Bizonyos szolgáltatások biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. Információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a szállításhoz. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A weboldal használatával Ön teljes felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek ellentmond, ezért ez az általános vásárlási feltételek megszegésének minősül. A regisztrált vásárló felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának (kódjának) felhasználásával valósult meg. A regisztrációját e-mailben történő kérésével töröltetheti mindaddig, amíg érvényes rendelést nem adott le. Miután a rendeléséhez kiállítottuk a számlát, a számlázási adatnyilvántartás szabályai függvényében nem törölhetjük az adatbázisunkból. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá!

-A regisztráció során a következő megadott személyes adatait rögzítjük
-teljes nevét
-elektronikus levelezési címét
-címét (számlázási és kézbesítési címét)
-elérhetőségi telefonszámát

Az Adatvédelmi Törvény (1992.évi LXIII. tv.) értelmében személyes adatait a ViaModa webáruház
-megrendelés teljesítéséhez és
-hírlevél küldésre használja fel.

Adatait addig használjuk fel folyamatosan, amíg Ön nem kéri azok törlését nyilvántartásunkból. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Minden vásárlónak joga van elérni és helyesbíteni bármely, akár az összes általa megadott személyes adatot.

Cégünk semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért!

A www.viamoda.hu tulajdonosa és üzemeltetője, az Universal Controll Kft. elkötelezett a látogatók személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A látogatók személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja át és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Adatvédelmi koncepciónk a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

Az Universal Controll Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
- A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
- Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény;
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény.


Letölthető és nyomtatható verzióNyomtatható verzió

Folytatás
BEJELENTKEZÉS
INFORMÁCIÓ
FIZETÉSI MÓDOK
NYELVEK
magyar german english