ViaModa - divat & trend online
  FŐOLDAL » KATALÓGUS » Fizetési feltételek SZEMÉLYES BEÁLLÍTÁSOK  |  KOSÁR  |  PÉNZTÁR   | RSS viamoda.hu rss   
KERESÉS
FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

FIZETÉSI MÓDOK
1. Bankkártyával történő fizetés
2. Banki átutalás
3. Banki készpénzes befizetés egy OTP Bankfiókban
4. Postai rózsaszín csekk / Postai utalvány
5. Fizetés PayPal-lal

FIZETÉSI FELTÉTELEK KÜLFÖLDRE (hamarosan...)

FIZETÉSI MÓDOK
1. Bankkártyával történő fizetés
2. Fizetés PayPal-lal

FIZETÉSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

FIZETÉSI MÓDOK
A megrendelésének kiegyenlítése előreutalással történik. Utánvétellel megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Megkérjük, hogy a vásárlás/megrendelésének összértékét (termék(ek) ára+szállítási költség) legfeljebb 5 munkanapon belül utalja el.

Ön többféle fizetési mód közül választhat.

1. Bankkártyával történő fizetés
A ViaModa webáruház az OTP Bank Nyrt. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséget nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A ViaModa webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank Nyrt. pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a ViaModa webáruház nem értesül, azokat csak az OTP Bank Nyrt. érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a ViaModa webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az OTP Bank Nyrt. internetes felületén szükséges megadni a tranzakció lebonyolításához az OTP Bank Nyrt. által megkövetelt adatokat.

Elfogadott bankkártyák
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
-MasterCard (dombornyomott)
-Visa (dombornyomott)
-American Express (dombornyomott)
-Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók. -Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Fizetés lépései
A vásárló a ViaModa webáruház oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül az OTP Bank Nyrt. biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre.

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési fo- lyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

A fizetés után térjen vissza az áruház oldalára, mert csak akkor kap megrendeléséről visszaigazoló e-mailt!
vissza a tetejére

2. Banki átutalás
Banki átutalás esetén Ön a vásárlás összértékét (termék(ek) ára + szállítási költség) átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlás összértékét legfeljebb 5 munkanapon belül utalja el. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz.
Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Bank neve Bankszámla tulajdonosBankszámlaszám
OTP Bank Nyrt.Universal Controll Kft.11714006-20437444

Amennyiben Ön az OTP Bank Nyrt.-nél vezeti bankszámláját, akkor az átutalt pénzösszeg azonnal jóváíródik bankszámlánkon. Más pénzintézetnél vezetett bankszámláról történő utalás esetén az utalás átfutási ideje a két bank közötti átutalási/transzfer időtől függ vagyis a jóváírás az átutalást követő második vagy harmadik nap. E-mailben értesítjük Önt, amikor a pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.
vissza a tetejére

3. Banki készpénzes befizetés egy OTP Bankfiókban
A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a vásárlás összértékének kifizetésének! Az Ön lakóhelyének, munkahelyének közelében lévő OTP Bankfiókban befizetheti a vásárlás összértékét a bankszámlánkra. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz.
Banki készpénzes befizetéshez szükséges adatok:

Bank neve Bankszámla tulajdonosBankszámlaszám
OTP Bank Nyrt.Universal Controll Kft.11714006-20437444

OTP banki készpénzes befizetés esetén, a befizetett pénzösszeg azonnal jóváíródik bankszámlánkon. E-mailben értesítjük Önt, amikor a pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.
vissza a tetejére

4. Postai rózsaszín csekk / Postai utalvány
A postai rózsaszín csekkes fizetési lehetőség azt jelenti, hogy a postán található rózsaszín postautalványon adja fel a megrendelés pénzösszegét. Nem utánvételt jelent!

Kedves Vásárlóink, nem vállaljuk fel, hogy postautalványon feladott pénzösszeg hollétéről "nyomozzunk"! Minden esetben a pénzösszeg megérkezése (kézbesítése, átvétele) esetén a vásárlót írásban értesíteni szoktuk! Amennyiben a pénzösszeg nem érkezik meg nem szoktunk értesítést küldeni! A különböző konfliktus helyzetek elkerülése végett (sajnos több ízben előfordult és nem a mi hibánkból), kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a postán postautalványon befizetett/feladott pénzösszeg után (hollétéről) a posta hivatalában érdeklődjön a postautalványon található azonosítószámmal. Kérjük, hogy a postautalványon történő befizetés/feladás esetén e-mailben szíveskedjenek értesíteni bennünket.

Kérjük, hogy a postai csekk hátoldalán lévő közlemény rovatba a megrendelő nevét és a megrendelés számát írja be, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz. Ebben az esetben a pénz feladásának díja van, amit a feladáskor Önnek kell fizetnie.
2013. augusztus 1-jétől hatályos postautalvány díjak.

Pénzösszeg Postautalvány díj
(Két napos -T+2)
Postautalvány díj
(Következő napi -T+1)
Postautalvány díj
(Aznapi -T0)
10.000 Ft-ig 550 Ft 775 Ft 2.790 Ft
30.000 Ft-ig 960 Ft 1.185 Ft 3.200 Ft
50.000 Ft-ig 1.315 Ft 1.540 Ft 3.555 Ft
100.000 Ft-ig 1.775 Ft 2.000 Ft 4.015 Ft
200.000 Ft-ig 3.610 Ft 3.835 Ft 5.850 Ft
Minden további megkezdett
100.000 Ft után
+990 Ft - -

Postai rózsaszín csekkes fizetéshez szükséges adatok:

Címzett
Universal Controll Kft.
Budapest 1145
Szugló u. 59/b.

Megkérjük, hogy az adatokat pontosan adják meg az utalvány címzettjénél. Felhívjuk figyelmüket, hogy a T0-ás (Aznapi) és a T+1-es (Következő napi) postautalványoknál a Vásárlónak kell értesítést adni e-mailben részünkre az utalvány azonosítószámával. A T+2-es postautalványoknál a posta hivatala ad értesítést.

A feladott pénzösszeg átvételéről/megérkezéséről, Önt e-mailben értesítjük.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a termék árának postautalványon történő visszafizetése esetén a vásárlót terheli a postautalvány díja (nem bankszámlára történő visszafizetés esetén).
vissza a tetejére

5. Fizetés PayPal-lal


Bármelyik fizetési módot választja, kérjük, hogy a megjegyzés/közlemény rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz. A megrendelés feldolgozása akkor történik, amikor a feladott pénzösszeg megérkezett illetve az átutalt pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.

Ha kérdése van Ön el tud érni minket..... telefonon +36-1-300-1292 munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 10:00 órától 13:00 óráig vagy használja a Kapcsolat menüpontot és írjon nekünk e-mailen keresztül.
vissza a tetejére
Letölthető és nyomtatható verzió Nyomtatható verzió

BEJELENTKEZÉS
INFORMÁCIÓ
FIZETÉSI MÓDOK
NYELVEK
magyar german english