ViaModa - divat & trend online
  STARTSEITE » KATALOG » Fizetési feltételek IHR KONTO  |  WARENKORB  |  KASSE   | RSS viamoda.hu rss   
SUCHE
FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

FIZETÉSI MÓDOK
1. Bankkártyával történő fizetés (még nem aktív...)
2. Banki átutalás
3. Banki készpénzes befizetés egy OTP Bankfiókban
4. Postai rózsaszín csekk
5. Fizetés PayPal-lal (még nem aktív...)

FIZETÉSI FELTÉTELEK KÜLFÖLDRE (hamarosan...)

FIZETÉSI MÓDOK
1. Bankkártyával történő fizetés
2. Fizetés PayPal-lal

FIZETÉSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

FIZETÉSI MÓDOK
A megrendelésének kiegyenlítése előreutalással történik. Utánvétellel megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Megkérjük, hogy a vásárlás/megrendelésének összértékét (termék(ek) +szállítási költség) legfeljebb 5 munkanapon belül utalja el.

Ön többféle fizetési mód közül választhat.

1. Bankkártyával történő fizetés
A ViaModa webáruház az OTP Bank Nyrt. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséget nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A ViaModa webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank Nyrt. pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a ViaModa webáruház nem értesül, azokat csak az OTP Bank Nyrt. érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a ViaModa webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az OTP Bank Nyrt. internetes felületén szükséges megadni a tranzakció lebonyolításához az OTP Bank Nyrt. által megkövetelt adatokat.

Elfogadott bankkártyák


Fizetés lépései
A vásárló a ViaModa webáruház oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül az OTP Bank Nyrt. biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláíráscsíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre.

2. Banki átutalás
Banki átutalás esetén Ön a vásárlás összértékét (termék(ek) ára + szállítási költség) átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlás összértékét legfeljebb 5 munkanapon belül utalja el. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz.
Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Bank neve Bankszámla tulajdonosBankszámlaszám
OTP Bank Nyrt.Universal Controll Kft.11714006-20437444

Amennyiben Ön OTP Bank Nyrt.-nél vezeti bankszámláját, akkor az átutalt pénzösszeg azonnal jóváíródik bankszámlánkon. Más pénzintézetnél vezetett bankszámláról történő utalás esetén az utalás átfutási ideje a két bank közötti átutalási/transzfer időtől függ vagyis a jóváírás az átutalást követő második vagy harmadik nap. E-mailben értesítjük Önt, amikor a pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.
vissza a tetejére

3. Banki készpénzes befizetés egy OTP Bankfiókban
A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a vásárlás összértékének kifizetésének! Az Ön lakóhelyének, munkahelyének közelében lévő OTP Bankfiókban befizetheti. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz.
Banki készpénzes befizetéshez szükséges adatok:

Bank neve Bankszámla tulajdonosBankszámlaszám
OTP Bank Nyrt.Universal Controll Kft.11714006-20437444

OTP banki készpénzes befizetés esetén, a befizetett pénzösszeg azonnal jóváíródik bankszámlánkon. E-mailben értesítjük Önt, amikor a pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.
vissza a tetejére

4. Postai rózsaszín csekk
A postai rózsaszín csekkes fizetési lehetőség azt jelenti, hogy a postán található rózsaszín postautalványon adja fel a megrendelés pénzösszegét.

Kedves Vásárlóink, nem vállaljuk fel, hogy postautalványon feladott pénzösszeg hollétéről "nyomozzunk"! Minden esetben a pénzösszeg megérkezése (kézbesítése, átvétele) esetén a vásárlót írásban értesíteni szoktuk! Amennyiben a pénzösszeg nem érkezik meg nem szoktunk értesítést küldeni! A különböző konfliktus helyzetek elkerülése végett (sajnos több ízben előfordult és nem a mi hibánkból), kérjük a kedves vásárlókat, hogy a postán postautalványon befizetett/feladott pénzösszeg után a posta hivatalában érdeklődjön. Kérjük, hogy a postautalványon történő befizetés/feladás esetén e-mailben szíveskedjenek értesíteni bennünket.

Kérjük, hogy a postai csekk hátoldalán lévő közlemény rovatba a megrendelő nevét és a megrendelés számát írja be. Ebben az esetben a pénz feladásának díja van, amit a feladáskor Önnek kell fizetnie.
2011. január 1-jétől hatályos postautalvány díjak.

PénzösszegPostautalvány díj
5.000 Ft-ig330,-
10.000 Ft-ig445,-
20.000 Ft-ig730,-
30.000 Ft-ig860,-
40.000 Ft-ig1.015,-
50.000 Ft-ig1.175,-
100.000 Ft-ig1.540,-
200.000 Ft-ig3.130,-
Minden további megkezdett 100.000 Ft után+845,-

Postai rózsaszín csekkes fizetéshez szükséges adatok:

Címzett
Universal Controll Kft.
Budapest 1145
Szugló u. 59. / b.

Postai rózsaszín csekkes befizetés esetén, kérjük vegyék figyelembe, hogy a pénzösszeg megérkezésének ideje 3-5 munkanap. A feladott pénzösszeg átvételéről/megérkezéséről, Önt e-mailben értesítjük.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a termék árának postautalványon történő visszafizetése esetén a vásárlót terheli a postautalvány díja (nem bankszámlára történő visszafizetés esetén).
vissza a tetejére

5. Fizetés PayPal-lalBármelyik fizetési módot választja, kérjük, hogy a megjegyzés/közlemény rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz. A megrendelés feldolgozása akkor történik, amikor a feladott pénzösszeg megérkezett illetve az átutalt pénzösszeg jóváíródott bankszámlánkon.

Ha kérdése van Ön el tud érni minket..... telefonon +36-1-300-1292 munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 10:00 órától 13:00 óráig vagy használja a Kapcsolat menüpontot és írjon nekünk e-mailen keresztül.

MEIN ViaModa
INFORMATION
ELFOGADOTT KÁRTYÁK
SPRACHEN
magyar german english